ΣΕΙΡΑ Q-S

H νέα σειρά λεβήτων συμπύκνωσης “Q-S” είναι μία ολοκληρωμένη πρόταση που ικανοποιεί απόλυτα τις ενεργειακές, σχεδιαστικές και παραγωγικές απαιτήσεις της Ε.Ε. για ένα σύγχρονο σύστημα θέρμανσης που εστιάζει τόσο στην οικονομία και στο περιβάλλον, όσο και στον τελικό καταναλωτή.

 

Η νέα σειρά λεβήτων Q-S είναι πιστοποιημένη με CE ικανοποιώντας απόλυτα τους νέους κανονισμούς της Ε.Ε. που σκοπό έχουν την εξοικονόμηση ενέργειας, τους καθαρότερους ρύπους και την πιο σωστή ενημέρωση των καταναλωτών για την απόδοση των λεβήτων.

Κανονισμοί :

  • 813/2013 (ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ)
  • 2009/142/EC
  • 2014/35/EC
  • 2014/30/EC

 

Χυτοσιδηρός λέβητας από μαντέμι GG 20, τριών διαδρομών καυσαερίων που εκμεταλλεύεται άριστα τη θερμογόνο δύναμη των καυσαερίων.

Ανοιγόμενη πόρτα δεξιά ή αριστερά ισχυρά μονωμένη με κεραμική μόνωση σε όλη την επιφάνεια της.

Μόνωση κορμού λέβητα με υαλοβάμβακα πάχους 50 χιλ. για την αποτελεσματική μείωση των θερμικών απωλειών.

Οι λέβητες σειράς “Q-S” έχουν μεγάλη αντοχή στις διαβρώσεις και οξειδώσεις λόγω των ιδιοτήτων του χυτοσίδηρου.

 

 

Για τις ανάγκες της σειράς “Q-S” η βιομηχανία OSCAR έχοντας σαν βάση τον κορμό λέβητα της σειράς Q έχει σχεδιάσει την σειρά ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΩΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ  “Q-eco” κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα ΙΝΟΧ 316 στα μέρη που περνάει καυσαέριο και ΙΝΟΧ 304 στα υπόλοιπα μέρη.  Οι εναλλάκτες  “Q-eco” συνοδεύονται με δύο σιφόνια συμπυκνωμάτων για την ασφαλή χρήση του συστήματος και την  σωστή  ρύθμιση του καυστήρα.

 

 

ΣΙΦΟΝΙ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΩΝ 

Η βιομηχανία OSCAR σχεδίασε ειδικά για την σειρά  εναλλακτών “Q-eco”  το σιφόνι συμπυκνωμάτων “Z” που εξασφαλίζει τη σωστή και ασφαλή έναυση του καυστήρα.

SIFONIΙ-500-Ζ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ