Επιτοίχιος λέβητας αερίου OSCAR ROC 24 kW

Η OSCAR παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά το εργοστάσιο ROC, κορυφαίο κατασκευαστή επιτοίχιων λεβήτων αερίου στον κόσμο.

Αιχμή του καταλόγου η νέα σειρά μονάδων αερίου DUKE, υψηλής συμπύκνωσης με αποδόσεις έως 108%

Η σειρά  DUKE είναι μια πλήρως αναλογική μονάδα αερίου με ικανότητα να ελαττώνει την ισχύ της ως τα 5 kW χωρίς μείωση του βαθμού απόδοσης ώστε να καταναλώνετε αυτά που πραγματικά χρειάζεστε και να αποφεύγονται οι συχνές επανεκκινήσεις την μονάδας που οδηγούν στην καταπόνηση της μονάδας και σε περιττή κατανάλωση καυσίμου.

 

DUKE από την ROC

  • Με ισχύ 25,8 kw στη θέρμανση και 13,1 lit. το λεπτό η μονάδα αποκρίνεται στις ανάγκες της οικίας σας χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.
  • Ανοξείδωτος εναλλάκτης 4 φάσεων για βέλτιστη απόδοση και αντοχή στο χρόνο.
  • Ανεμιστήρας ηλεκτρονικά ελεγχόμενος φροντίζει για τη βέλτιστη κατανομή αέρα – καυσίμου στο μείγμα.
  • Πλήρως αναλογικός κυκλοφορητής (ErP) με υψηλό μανομετρικό (66kPa) που εξασφαλίζει την άνετη και οικονομική λειτουργία ακόμα και σε “δύσκολες” εγκαταστάσεις.
  • Μεγάλη, ηλεκτρονική, έγχρωμη οθόνη υψηλής ευκρίνειας με εύκολο και φιλικό μενού για τον τελικό χρήστη με πληθώρα λειτουργιών όπως, ημερήσια και εβδομαδιαία προγράμματα, ενδείξεις θερμοκρασιών, σφαλμάτων και πολλών άλλων.

Οι μονάδες διατίθενται για φυσικό αέριο και υγραέριο

 

ROC και OSCAR

Μία συνάντηση δύο μεγάλων ονομάτων στην θέρμανση.

ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ROC

Η ROC είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής καυστήρων φυσικού αερίου στην Κίνα με ετήσια δυναμικότητα 500.000 μονάδων, η οποία την καθιστά  Νο 1 εργοστάσιο έχοντας πίσω του μια ιστορία 17 ετών.

Η ROC θεωρούσε πάντα την τεχνολογία ως το κλειδί της επιτυχίας.  Έτσι, από την αρχή της ίδρυσης της ανέπτυξε ένα προηγμένο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης.

Μέσω της υιοθέτησης των κορυφαίων ευρωπαϊκών τεχνολογιών στις οικιακές μονάδες αερίου και την συνεχή καινοτομία, η ROC έχει αποκτήσει πάνω από 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, σημαντικότερο εκ των οποίων, η τεχνολογία υψηλής απόδοσης εναλλάκτη θερμότητας με συμπύκνωση.

Αυτή η βασική τεχνολογία έδωσε τη δυνατότητα στην ROC να αναπτύξει τον λέβητα συμπύκνωσης αερίου με θερμική απόδοση μέχρι 108%, η οποία ανταποκρίνεται στα υψηλότερα διεθνή πρότυπα.

Η αυστηρή παραγωγή και ο ποιοτικός έλεγχος επιτρέπουν στα προϊόντα ROC να αποκτήσουν,

  • πιστοποιητικό CE της ΕΕ,
  • ρωσικό πιστοποιητικό GOST-R,
  • ISO9001,
  • ISO14001.

Η ROC έχει βραβευτεί με πολλές διακρίσεις, όπως η “State-level High-Tech Enterprise” και η “Top Ten Wall-Hanged Gas Boiler Brands”. Καταλαμβάνει υψηλό μερίδιο αγοράς και τα προϊόντα της εξάγονται σε περισσότερες από 31 χώρες.
Για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια η εταιρία ROC αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά από την OSCAR .

OSCAR

Νέα εποχή