Μονάδα πετρελαίου συμπύκνωσης ErP

ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΣΕΙΡΑ C-S

ΣΕΙΡΑ C-S
ΜΟΝΤΕΛΟ:C-S 28
ΙΣΧΥΣ 28 Kw

PHOTO_1 (1)
midle

Η ατομική μονάδα C-S χρησιμοποιεί χαλύβδινο λέβητα, αντεστραμμένης ροής καυσαερίων για να εκμεταλλεύεται άριστα την θερμική ενέργεια αυτών, κρατώντας τα οξείδια αζώτου (ΝΟx) σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.
Αυτό επιτυγχάνεται με τον άριστο συνδυασμό της  υψηλής τεχνογνωσίας στην καύση πετρελαίου του εργοστασίου OSCAR και των σπουδαιότερων κατασκευαστικών οίκων του εξωτερικού , όπως η RIELLO Ιταλίας με τους πλέον σύγχρονους καυστήρες σειρά RDB, η GRUNDFOS Δανίας με τους τελευταίου τύπου ErP κυκλοφορητές κ.α.

Οι λέβητες πετρελαίου αντεστραμμένης ροής καυσαερίων, με την εξαιρετική σχεδιαστική και κατασκευαστική γεωμετρία τους βασίζονται στην πολύ καλή λήψη όλης της διαθέσιμης θερμότητας από τα καυσαέρια του λέβητα.
Αυτό πραγματοποιείται μέσω του  σχεδιασμού του λέβητα ο οποίος δημιουργεί τρεις διαδρομές  καυσαερίων.
Τα καυσαέρια μετά την αρχική τους έξοδο από τον λέβητα ανέρχονται προς το άνω μέρος της συσκευής  για να εισέλθουν στον ειδικά σχεδιασμένο ανοξείδωτο εναλλάκτη για επιπλέον θερμική εκμετάλλευση της ενέργειας που περιέχουν.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι να φτάνει η απόδοση της μονάδας σε ποσοστά μεγαλύτερα του 103%
(δείτε σχετικούς πίνακες και επεξηγήσεις).

Η ατομική μονάδα συμπύκνωσης C-S προορίζεται αποκλειστικά για τη θέρμανση εσωτερικών χώρων με τη χρήση πετρελαίου θέρμανσης (ελαφρύ πετρέλαιο).

Η νέα ατομική μονάδα συμπύκνωσης πετρελαίου της OSCAR, σειρά C-S αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση θέρμανσης ατομικών ιδιοκτησιών. Αποτελείται από :

 • Χαλύβδινο λέβητα, από χάλυβα ST37, αντεστραμμένης φλόγας, τριών διαδρομών καυσαερίων.
  Στην Τρίτη διαδρομή υπάρχουν εννέα (9)  φλογοσωλήνες με αντίστοιχους στροβιλιστές τύπου ελατηρίου.
  Οι γεωμετρικές διαστάσεις του λέβητα και του φλογοθαλάμου, με τις μεγάλες επιφάνειες εναλλαγής θερμότητας, εξασφαλίζουν σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της μονάδας,  υψηλή απόδοση συστήματος  (> 98 %) με ιδιαίτερα χαμηλούς ρύπους (CO, NOx) καθιστώντας την μονάδα C-S κορυφαία στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά.

PHOTO_2

 • Καυστήρα Ιταλίας RIELLO, μοντέλο RDB 1 BF, με προθέρμανση αέρα, μονωμένος με το περίβλημα του.
  Ο καυστήρας είναι προ ρυθμισμένος και καλωδιωμένος, έτοιμος να δεχτεί ρεύμα. Η τελική ρύθμιση της μονάδας είναι μια υπόθεση ρουτίνας για κάθε έμπειρο τεχνικό.

 • Κυκλοφορητής ErP , inverter, της GRUNDFOS Δανίας, κορυφαίο μοντέλο στην Ευρώπη, για ακόμα περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας.

vap0037x1200

 • Ανοξείδωτο εναλλάκτη , σειράς C_eco, υψηλής συμπύκνωσης ΧΩΡΙΣ στροβιλιστές κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα 316 L. Ο ειδικά μελετημένος σχεδιασμός του εναλλάκτη της μονάδας, σε συνδυασμό με τα άριστα υλικά κατασκευής εξασφαλίζουν στην ατομική μονάδα τον υψηλότερο βαθμό συμπύκνωσης, άρα και την μέγιστη εξοικονόμηση καυσίμου.
  Η σειρά εναλλακτών C-eco, όχι άδικα, θεωρείται κορυφαία στην σειρά στην Ευρωπαϊκή αγορά.

3_1

 • Σιφόνι συμπυκνωμάτων OSCAR.

Το σιφόνι λειτουργεί σαν παγίδα για τα καυσαέρια, εμποδίζοντας τα να εισέλθουν στον χώρο που ευρίσκεται η ατομική μονάδα.

20180912_092803

 • Μηχανικό φίλτρο συγκράτησης μικροσωματιδίων.

Το μηχανικό φίλτρο της μονάδας συγκρατεί τα διάφορα στερεά μικροσωματίδια (στερεοί ρύποι) που βρίσκονται μέσα στις σωληνώσεις και τα θερμαντικά σώματα, αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο να εισέλθουν αυτά στον εναλλάκτη και στον λέβητα. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζονται όλες οι υδραυλικές διαδρομές της μονάδας και αυξάνεται η μακροζωϊα  του προϊόντος.

186

 • Πλαστική καμινάδα της Ελβετικής ALMEVA.

Η ατομική μονάδα C-S 28, χρησιμοποιεί  τα κορυφαία πλαστικά εξαρτήματα και καμινάδα της Ελβετικής εταιρίας ALMEVA.

Την μονάδα συνοδεύει (περιλαμβάνεται στην αγορά)  διπλή ομοαξονική  καμινάδα 60/100 χιλ., μήκους 80 εκ. με το τερματικό .

agogos

Ειδική έξοδος στον καπναγωγό Φ 76 χιλ. δίνει την δυνατότητα στον καυστήρα να αναρροφά θερμαινόμενο αέρα από τα καυσαέρια της μονάδας με αποτέλεσμα την πολύ καλύτερη καύση και την εξαιρετικά χαμηλή εκπομπή ρύπων (ΝΟx , CO, CO2 κλπ)

 • Ολοκληρωμένη λύση.

Η OSCAR έχει φροντίσει να σας διευκολύνει από την πρώτη στιγμή της αγοράς σας.

Η ατομική μονάδα C-S 28, σας παραδίδεται καλωδιωμένη και με προ ρυθμισμένο καυστήρα  έτοιμη να δεχτεί ρεύμα.  Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται πολύ ο  ρόλος του αδειούχου τεχνικού υγρών καυσίμων,  η παρουσία του οποίου είναι απαραίτητη  σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία για την πρώτη έναυση του συστήματος και την παράδοση σε εσάς του πιστοποιητικού καύσης.

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ

Ο σχεδιασμός, η κατασκευή, η συναρμολόγηση της μονάδας C-S 28 γίνεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα προσθέτοντας αξία στο Εθνικό εισόδημα της χώρας μας.

Με τα τελειότερα μηχανήματα σχεδιασμού και κοπής μετάλλου, auto cad, laser, plasma κ.α.

η βιομηχανία OSCAR σας προσφέρει ένα  προϊόν μεγάλης  αντοχής στον χρόνο, φιλικό στον τελικό καταναλωτή και στο περιβάλλον.

ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

C-S
texnika_xaraktiristika_erp